Këtu mund të shihni ndeshjen në mes Kosovës dhe Holandës e vlefshme për Botërorin FIFA 2024 në futsal.

Kosova është në grup me Holandën dhe Ukrainën.

Artikuj që mund të ju interesojnë

Mund të ju interesoj