Me prezencën e tij ndaj Kamerunit, Xherdan Shaqiri hyn në historinë e kombëtares së Zvicrës.

Artikuj që mund të ju interesojnë

Ish-lojtari i shumë klubet të mëdha europiane, i cili aktualisht luan në kampionatin e MLS-së, ka mundur të marrë pjesë në katër edicione të Kupës së Botës (2010, 2014, 2018 dhe 2022) duke iu bashkuar Valon Behramit.

Lojtari tjetër me origjinë nga Kosova, Behrami, ka zbritur për herë të parë në Kupën e Botës në vitin 2006 dhe e për herë të fundit në vitin 2018.

Mund të ju interesoj