Bordi i FC Prishtinës ka vendosur që ta ndërpresë bashkëpunimin me trajnerin Ismet Munishi transmeton VAR Kosova.

Në njoftimin zyrtar, thuhet se vendimi ka ardhur për shkak të mos arritjes së rezultateve të dëshiruara në ndeshjet e fundit.

Artikuj që mund të ju interesojnë

“FC Prishtina e falëndëron përzemërsisht Munishin për punën e bërë në skuadër. Skuadrën aktualisht do ta drejtojë trajneri Debatik Curri dhe ndihmësit e tjerë deri në një vendim të ri”.

Mund të ju interesoj