Gjatë ndeshjeve të futbollit jemi mësuar të shohim ngjarje të ndryshme dhe të pazakonta.

Një video e një ndeshjeve në Bundesliga 2 në Gjermani, është bërë virale në rrjetet sociale.

Mënyra se si futbollistët renditen gjatë ekzekutimit të gjuajtjes nga këndi, është shumë interesante.

Në videon më poshtë mund të shihni se vetëm një futbollist është në zonë, kurse të tjerët presin shokun e tyre të godasë nga këndi dhe pastaj nisen për në zonën e kundërshtarit.