Tani do të mësohen se cilat do të jenë katër përballjet e mëdha në Champions League, transmeton VAR Kosova.

Artikuj që mund të ju interesojnë

Ekipet çerekfinaliste janë Real Madrid, Inter, Milan, Bayern Munich, Manchester City, Napoli, Chelsea dhe Benfica.

Mund të ju interesoj