Martyn Waghhorn i Derby County e humbi këtë mundësi për gol që vështirë që do të mund të humbte ndonjë futbollist sado amator.

https://streamable.com/kg6r08

Artikuj që mund të ju interesojnë

Megjithatë, Waghorn edhe pse u lëndua në këtë aksion, u ngrit, luajti dhe shënoi dy gola që e shpëtuan Derbyn nga rënia prej ligës.

Mund të ju interesoj