Pasi e mbylli më herët Botërorin se shokët e tij, pas atij këputjes së ligamentit të kryqëzuar të gjurit të djathtë përballë Australisë, mbrojtësi i Francës dhe Bayern Munich i është nënshtruar një operacioni ditën e djeshme.

Profesori Christian Fink, në Innsbruck, i cili ishte përgjegjës për operacionin e 26-vjeçarit tha se operacioni përfundoi me sukses dhe se rehabilitimi i mbrojtësit do të nisë në ditët në vijim në Monako.

Artikuj që mund të ju interesojnë

Rikthimi i tij në fushë pritet të bëhet pas 10 muajve.

Mund të ju interesoj