Cristiano Ronaldo njihet si një person shumë i përkushtuar si në fushë, ashtu edhe në familje.

CR7 është një sportist i jashtëzakonshëm dhe këtë dëshiron ta transmetojë edhe te fëmijët e tij.

Djali i madh, Cristiano Junior, tashmë luan për grup-moshat e Juventus.

Kurse, djalin tjetër Ronaldo është duke e mësuar si t’i festojë golat.

Në një video të postuar në rrjetet sociale, ai shihet bashkë me fëmijën e tij duke e praktikuar festimin që Ronaldo e bën shumë shpesh, “Siiiimm”.