Pjesa e parë e finales së kupës ndërmjet Llapit dhe Dukagjinit ka mbaruar me rezulat të bardhë 0:0. Kjo pjesë u karakterizua me ndërprerje të shumta, përderisa në përgjithësi u dominua nga Llapi.

Artikuj që mund të ju interesojnë

https://video.gjirafa.com/2021-05-12-21-26-13-mp4-3

Mund të ju interesoj