Edon Zhegrova ka luajtur vetëm 36 minuta në ndeshjen në mes Montepellier dhe Lille.

Zhegrova pësoi një lëndim dhe u detyrua që ta linte fushën më herët.

Artikuj që mund të ju interesojnë

Ende nuk dihet se sa serioz është lëndimi, pasi do ia pamundësonte Edonit që të paraqitej në ndeshjet e Kosovës në fund të shtatorit.

Mund të ju interesoj