Më në fund, erdhi dita e tij. Xherdan Shaqiri do të fillojë ndeshjen nga fillimi sonte në fillim prej orës 21:15 minuta.

Liverpool përballet me Everton dhe sipas formacioneve zyrtare, futbollisti nga Zhegra e Gjilanit, do të jetë në formacionin startues.

Kjo është ndeshja e parë këtë sezon që Xherdan Shaqiri është pjesë e formacionit.

Deri më sot, Shaqiri i kishte vetëm 25 minuta lojë.