Është duke u zhvilluar sfida mes Manchester United dhe Arsenal, transmeton VAR Kosova.

Artikuj që mund të ju interesojnë

Një moment bizar ndodhi në minutën e 15-të, ku De Gea u lëndua nga Fred, dhe teksa ishte në tokë Smith Rowe shënoi gol në portën hapur. Gjyqtari e anuloi por VAR e pranoi pasi gjyqtari kishte fishëlluar me vonesë.

Mund të ju interesoj