Nuk do të ketë shitje shtesë të biletave për finalen e Conference League e cila do të luhet në Tiranë më datë 25 maj, ndërmjet Romës dhe Feyenoord, pasi të gjitha biletat janë shitur.

UEFA njoftoi klubin holandez këtë mëngjes. Në bisedë e sipër, Federata Evropiane e Futbollit kërkoi falje për faktin se në faqen zyrtare të UEFA-s, orari i fillimit të shitjeve të biletave (8500 bileta) ishte në orën 14:00, kur në fakt duhet të ishte në orën 12:00, njofton abcnews.

Si rezultat, tifozët mbetene të pakënaqur duke pritur, pas të cilës Feyenoord iu drejtua menjëherë UEFA-s për t’u ankuar për këtë dhe për kërkuar të bënte përsëri procedurën e shitjes. Kjo e fundit nuk është një çështje për shoqatën dhe Feyenoord nuk sheh asnjë mundësi për ta zbatuar këtë pas marrjes së këshillimit.

Gjatë takimit me Feyenoord, UEFA tregoi se mos informimi i klubeve të përfshira për datën dhe orën e fillimit të shitjes së 8500 biletave në këtë rast është një procedurë e përhershme dhe e vetëdijshme, sepse kjo shitje ka gjithmonë për qëllim kryesisht vendin pritës.

Sipas UEFA-s, edhe kjo ka qenë e suksesshme, pasi në fund 89% e biletave shkruan për blerësit shqiptarë dhe 11% për blerësit e tjerë.

Kjo do të thotë se tifozët e Romës, ndryshe nga ata të Feyenoord, kanë arritur të blejnë bileta në masë.