Faqja e specializuar “Transfermarkt”, ka përditësuar vlerat e reja të tregut të lojtarëve.

Sa i përket portierëve, më të vleshëm janë dy kampionët evropianë, Thibaut Courtois në vendin e parë me vlerën 60 milionë euro dhe Donnarumma në vendin e dytë me vlerën e 50 milionë euro.

Të njëjtën vlerë si portieri i PSG-së e ka edhe Alisson i Liverpool.