Futbolli në Kosovë u rikthye, por edhe jo edhe tifozët në ulëset stadiumeve.

Megjithatë, përkrahja po vazhdon nga grupet e tifozerive.

‘Plisat’ po dhurojnë spektakël nga platoja e Pallatit të Rinisë. Të paktën në ndeshjet e luajtura si vendas nga Prishtina.

Anëtari i “Plisave”, Kushtrim Ramadani, ka thënë se do të gjejnë forma të ndryshme për ta përkrahur ekipin e tyre.

Artikuj që mund të ju interesojnë

“Ne do të gjejmë mënyra të ndryshme që të jemi sa më afër dhe ta përkrahim ekipin tonë të zemrës, në mënyrë që lojtarët të mos ndihen të vetmuar”, ka thënë Ramadani.

Atmosferë e ngjashme u krijua edhe në Gjilan.

Së pari ‘Intelektualët’ e Dritës, që ishin vendosur në tarracat e banesave afër stadiumit.

Njëjtë bën edhe tifozët e Gjilanit, një ditë pas, duke i mbështetur futbollistët e tyre.

Mund të ju interesoj