Ismet Munishi përmes llogarisë tij në Facebook ka njoftuar ndjekësit e tij se ka qenë i përfshirë në një aksident trafiku.

Megjithatë, siç i shkon stilit tij, ai këtë e ka bërë me satirë.

“Unë isha duke e bëre taktiken kunder Ballkanit pasi që e pash një ndeshje Tenisi , dhe me telefonon Gruaja dhe me tha që kishte pas disa gervishje makinash ne komunikacion.” – shkruan ai.

Për fat të mirë aksidenti ishte i lehtë dhe nuk kishe të lënduar. Munishi shihet edhe në foto se është shëndoshë e mirë.